Onze diensten

Samen bepalen we welk soort materialen het beste bij uw huis of bedrijfspand passen. Met eigen graafmachines, mini-shovel, rupsdumper en laserapparatuur maken wij uw oprit, schoolplein of industrieterrein tot een vakkundig uitgevoerd geheel.

Tuin aanleggen/uitgraven

Wil je een nieuwe tuin aanleggen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij graven de tuin niet alleen voor je uit, maar deze kunnen wij ook voor je aanleggen.

Grond/zand/grind aanleveren en aanleggen

Heb je grond, zand of grind nodig voor in je tuin? Dan kan je dit bij ons bestellen! Hierbij bestaat er ook de mogelijkheid dat wij het voor je aanleggen.

Puin afvoeren en gebroken puin aanleveren

Wil je jouw straat, oprijlaan of iets anders verharden? Dan kunnen wij hiervoor de juiste hoeveelheid puin aanleveren. Ook kunnen wij puin voor je afvoeren!

Bestrating aanleveren en aanleggen

Heb je een gebied wat je graag wilt bestraten? Hiervoor kunnen wij niet alleen de materialen leveren, maar dit kunnen wij ook voor je aanleggen.

Riolering aanleggen

Het aanleggen van een (nieuwe) riolering is nauwkeurig werk. Wanneer dat niet goed gebeurt, kun je last krijgen van verstoppingen, lekkages of stankoverlast.

Aanbouwen uitgraven

Het aanbrengen van een fundering begint met uitgraven. Je wilt natuurlijk dat de basis goed is, zodat je in een later stadium niet tegen problemen aanloopt.

Sloop werkzaamheden binnen en buiten

Sloopwerkzaamheden klinkt als een eenvoudige klus, maar het moet op een veilige en gecertificeerde manier worden uitgevoerd.

Renovatie werkzaamheden

Heeft jouw woning of bedrijfspand groot onderhoud nodig? Dan maken wij samen met jou een plan voor de gewenste werkzaamheden.

Gras aanleggen/aanleveren

Wil je graszoden plaatsen in jouw tuin of op een ander gebied? Dan kunnen wij hiervoor niet alleen graszoden aanleveren, maar ook voor je aanleggen.

Schuttingen aanleveren en zetten

Wil je een schutting plaatsen op de erfgrens? Dan kunnen wij hiervoor niet alleen de schuttingen leveren, maar ook voor je zetten.

Schuren bouwen

De mogelijkheden van een schuur laten bouwen zijn onbeperkt. Jouw wensen bepalen de schuur die door ons wordt opgebouwd.

Planten/bomen aanleveren en poten

Bomen of planten aanleveren en poten is vakwerk. Voorafgaand aan het poten moet zijn nagedacht over de soortkeuze en de groeiplaatsinrichting.

Bomen zagen en/of snoeien

Moet de boom gekapt of gesnoeid worden, omdat het bijvoorbeeld ziek is of voor overlast zorgt? Dan is het verstandig om dit door ons te laten doen.

Stroomkabels aanleggen

Een goede aanleg van stroom is voor uw woning of bedrijf van cruciaal belang. Het aanleggen is dan ook klus die met de juiste kennis moet gebeuren.

Verlichting plaatsen tuin

Verlichting plaatsen op een terrein is altijd wel een goed idee. Wij maken samen met jou een geschikt ontwerp ongeacht de grootte van het terrein.

Drainage aanleggen

Een drainage is een systeem waarbij grondwater wordt afgevoerd. Is er geen op uw terrein aanwezig? Dan kunt u een drainagesysteem door ons laten aanleggen.

Vijvers/zwembaden uitgraven en aanleggen

Ben je van plan om een vijver of zwembad aan te leggen op jouw terrein? Hou er dan rekening mee dat het uitgraven hiervan een tijdrovende klus kan zijn.

Aanbrengen verharding en fundering

Wil je een nieuw huis, kantoor of ander gebouw laten bouwen? Dan is de kans groot dat je een verharding en/of fundering aan moet brengen.

Brandwachten verhuur

Een brandwacht houdt zich niet alleen bezig met brandbestrijding en brandpreventie, maar ook met jouw veiligheid.

Betaling is mogelijk via iDeal, maar het mag ook contant

Wat andere mensen over ons zeggen

Wil je meer informatie ontvangen of een offerte aanvragen?

Wij zijn op zoek naar personeel!

Neem contact op: +31 6 171 379 02